O MENI
Svojo poklicno pot sem začela leta 1987 v Splošni bolnišnici Maribor. Tam sem delala 11 let, potem pa sem v zasebni praksi začutila izziv in mu sledila. Kot zasebna fizioterapevtka s koncesijo delam od julija 1998.

Vsa leta sem veliko vlagala v dodatno izobraževanje in trudim se, da svojim bolnikom ponudim kar največ in to, kar je v danem trenutku zanje najboljše. Želim, da bolniki uvidijo veliko vlogo, ki jo imajo v poteku zdravljenja svojih težav, predvsem pa v preprečevanju ponovitve težav, kadar gre za kronična obolenja.

Ker sem radovedna, sem se leta 2012 udeležila tudi tečaja Bownove terapije in ga z izpitom zaključila. Gre za nežno terapijo, ki se izvaja preko kože, vpliv pa ima na globlje strukture. Spada v področje alternativne terapije, tako kot akupunktura.  Če želite o tej terapiji izvedeti več, kliknite na: Bownova terapija.

Znanje iz Bownove terapije mi je odrplo nova obzorja in me pripeljalo do nove tehnike, ki se imenuje Emmett. Tudi ta terapija je nežna, večinoma se izvaja samo z dvema prstoma in z dotikom. O tej terapiji si lahko preberete več na: Emmett Slovenija.

Delovni čas

Delovni čas preko koncesije je:
od ponedeljka do petka, od 6:30 - 13:30
Informacije so na voljo po telefonu od 7:00 - 9:00.
Ostali čas so vam osnovne informacije na voljo
na odzivniku 02 250 14 96.